Post Wedding Shoot

12:16:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Throwback sikit..aktiviti cuti sekolah Mac lepas..
Settle kan apa yang tertunggak .. so alhamdulillah
it's a wrap.. settle juga sal hal kahwin ini.
kalau tak, outdoor photoshoot sepatutnya after kenduri bulan 12 lepas..
tapi atas masalah kesihatan..hehe pengantin 'kiok'..letih sangat.
Terpaksa cancel..


makeup dan jurufoto dari orang yang sama. hehe sangat berpuas hati dan affordable..bersesuaian dengan hasil kerja mereka.
baju aku pakai baju nikah je..sebab tak sempat nak fitting ( dah rasa bertambah berat berikutan bertambah happy kot hehehe ) jimat la sikit di situ.

Akan aku update siapakah jurufoto yang awesome dan wedding planner / mua yang talented ni bila aku free hahaha. benda baik, kena share kan..ye dok?

Toodles :)


You Might Also Like

3 comments

Featured Post

Followers