Bertukar Status

11:30:00 AM

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Alhamdulillah , syukur ke hadrat Ilahi akhirnya aku telah selamat diijabkabulkan bersama pasangan ku. Sudah tiga bulan bergelar suami dan isteri. Lain rasanya bila dah berumah tangga berbanding zaman bercinta dahulu hihi..
Sekarang ni, dah ada tanggungjawab baru serta sudah ada peneman dan penjaga baru. Tapi, kami masih belum tinggal bersama lagi ,sedang ber 'pjj'  hehe
Eg Tukar? Of course la dah diisi..moga-moga dimurahkan rezeki kami untuk dapat bersama.

Lagi pun, sekarang ni agak susah juga kalau nak balik kampung. Suami dari Kuching, aku dari Bintulu.. Kuching ada la juga flight direct ke Penang dan bilangan flight pun banyak berbanding dari Bintulu yang limited dan costly. Memang berdoa moga urusan kami dipermudahkan.

Ha..memandangkan aku pun dah melalui saat saat nervous sebelum majlis dulu
( boleh jenguk-jenguk antara posts terdahulu ni )

Aku akan update kan lagi and share semua tentang persiapan serta boleh suggest tempat doorgift yang murah, henna artist yang awesome, pelamin dan baju yang best serta affordable and much more.

Sharing is Caring , right? 
Till we meet again on the next post

You Might Also Like

4 comments

  1. allahmdulillah... Barakallah moga dipermudhkn segalanya.. semoga hingga jannah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin insyaallah, terima kasih :)

      Delete

Featured Post

Followers