From Tanjung Malim With Love

3:04:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Awal bulan Januari lepas, saja singgah Ipoh dan Tanjung Malim.
Lawat kawan-kawan serta menjamu selera makanan favourite masa zaman belajar dulu.
(mengidam sebenarnya..mengandung lemak hihi )

nasi kukus ayam berempah Intan...masih lagi dengan harga RM5.
Serius sedap...antara penyebab aku kembali ke Tanjung Malim..hehe..rindu :)
Kiosk nya terletak dalam kampus lama UPSI, berdekatan dengan surau serta bangunan canselori.
Memang sedappppp !


Burger Loveats ! First time makan charcoal burger aka burger hitam di sini la...
Hanya ada di Tanjung Malim je tao!
Terletak di Taman Universiti.
Pelbagai jenis burger dengan sos rahsia..sedap sedap!

Tak sempat nak merasa nasi kerabu serta restoran-restoran baru.
Ada masa nak singgah lagi hehe.

Kemudian, outing sehari di Mid Valley pula.
Teringin nak merasa Korean food..makan di Food Junction.



Order set Beef Bulgogi dengan Teopokki..
Ummm......tak berapa kena dengan tekak...rugi beli ohohoho...





You Might Also Like

10 comments

  1. Salam Iola, takpe x singgah blog akak sebab akak tau awak memang busy di perantauan.

    ReplyDelete
  2. Wahhh..best nampaknya nasi kukus ayam berempah tu. Nearby rumah akak pun ada tapi lama dah x beli sebab dia jual waktu siang je.
    Charcoal burger tu sedap ke? Hitam melengut je akak tengok.

    ReplyDelete
  3. Tak pernah try lagi Korean food ni . Nampak sedap gak..

    ReplyDelete
  4. sedapnya nasi kukus :)~ burger arang belum pernah cuba lagi

    BLOG OH! BLOG

    ReplyDelete
  5. Beef bulgogi? Teopokki?
    Ermm..nampak x berapa sedap jugak :(

    ReplyDelete
  6. huk aloh. sdop2 tuu.. lapaq lak tetiba :'/

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    sedap nyer .. yum2...

    mselim3

    ReplyDelete

Featured Post

Followers