First Post

11:27:00 AM

Assalamualaikum.. Salut !

Comment ça va? Bien? Je vais bien. Hehe..cakap french lak iye.. Dah lama tak ber'speaking' french ( macam la terer sangat =P). First time, menjinakkan diri dalam arena blog. Almaklum, sudah terlalu bosan menganggur nih.. huuu menunggu interview posting yang entah kunjung tiba ='(..dah hampir 3 bulan konvo..

Dah bermacam-macam aktiviti yang terlibat.. nak mengisi kekosongan masa. Kalau dulu time belajar, dok ternanti-nanti la 'free time'.. Ha la ni..free sungguh.. 

Sebelum cuti sekolah yang lepas, ada mencuba jadi cikgu ganti..untuk sebulan.. Alhamdulillah gak..pengalaman berharga..gaji pun syukur.. gaji first kot.. tak pernah bekerja sebelum ni.. malas hehe.. penat study..haha 

Nak sambung study master? umm terkenang detik-detik masa wat tesis dulu..nak dekat dua semester kot dok.. even sebulan sebelum konvo pun, dok carry on lagi.. ( sebab masuk pertandingan inovasi )

Tapi, apa apa pun aku suka je..relax. ley kemas umah, masak, baking, crafting bagai.. memperkukuh kan kemahiran menjadi wanita serba boleh.. dah boleh kahwin..=P
 cuma duit x masuk la sekarang ni..huu miskin..no work, no money.. no money, no shopping.. 

So,this is my starting point for a much longer journey ahead. First post .. of the blog. dan menanti posting pertama pulak nanti. Insyaallah =)

Hah..kosong lagi..tak ada letak  fancy header apa pun lagi..

p/s : Salut..Comment ça va? Bien? Je vais bien. Maksud nya.. Hi..Apa khabar? baik? saya baik =)

You Might Also Like

1 comments

Featured Post

Followers