Work and Play

9:26:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Lama tak update dan jalan-jalan ziarah blog rakan-rakan..
Harap kalian sihat sejahtera.
Kalau difikirkan pasal kerja..sampai bila pun hati tak seronok kan?
Adanya weekend gini (walaupun ada juga la aktiviti di sekolah),
manfaatkan lah sepenuhnya ruang dan masa yang diberi,

Macam mana aku manfaatkan?

Hehe..do nothing. 
Sometimes, bila dah asyik fikir kerja saja from monday to friday,
pagi petang malam..
Sampai hari cuti..rasa macam tak nak buat apa apa,
Baring saja, tak pun masak favourite meal atau keluar jalan-jalan..
(sekarang ni tak ada kereta sendiri lagi..hee lepas ni insyaallah boleh.. waiting for my 'mr darius gold' hehe

Take care !

You Might Also Like

7 comments

  1. Bila fizikal dan minda terlalu lesu..yes..rest itu tersangatlah perlu..

    ReplyDelete
  2. restt tu perlu. kesian kat badan nanti xcukup rest.
    JOM FOLLOW SAYA

    ReplyDelete
  3. senyum seindah suria yang membawa cahaya.. senyumlah dari hati duniamu berserrrrrriii
    :)

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Entri promosi Tawaran Iklan di Blog Nurfuzie.com Serendah RM10
    dan entri ini Malaika Oil - Produk Semulajadi Terbaik Untuk Kulit Anda

    ReplyDelete
  4. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete

Featured Post

Followers